MENU

czwartek, 4 czerwca 2015

SAŁATKA Z KOMOSĄ RYŻOWĄ ( QUINOA )



Składniki:


- 3/4 szklanki komosy ryżowej
- szczypiorek
- awokado
- mała czerwona cebula
- pół słoika ogórków konserwowych
- pietruszka liście
- pomidory suszone ( ja dałam pół słoika z 340 g )
- garść rodzynków suszonych
- puszka tuńczyka w sosie własnym 


1. Komosę ryżową gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy.
3. Do miski wkładamy pokrojony ogórek, awokado, suszony pomidor, pietruszkę, szczypiorek, rodzynki i podsmażoną cebulę.
4. Bardzo dobrze sałatka smakuje z tuńczykiem z puszki.

Polecam do pracy!!!!!!!

Znalezione obrazy dla zapytania quinoa Znalezione obrazy dla zapytania ogórek konserwowy Znalezione obrazy dla zapytania pomidor suszony
Znalezione obrazy dla zapytania cebula czerwona Znalezione obrazy dla zapytania szczypiorekZnalezione obrazy dla zapytania pietruszka naciowa
Znalezione obrazy dla zapytania tuńczyk w puszceZnalezione obrazy dla zapytania rodzynkiZnalezione obrazy dla zapytania awokado


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz